Revalidatie & Preventie
Fysio Team Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld
Fysiotherapie Langeveld

Over ons

Bij Fysiotherapie Langeveld staat een team van fysiotherapeuten voor u klaar om u gericht te helpen en te adviseren. In onze praktijk zijn diverse specialisaties aanwezig. U bent hierdoor altijd verzekerd van die behandeling die u het beste resultaat geeft. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons centraal.

Wij investeren in een sterk persoonlijk contact. Dat betekent dat u, als u dit wenst, onder behandeling blijft bij dezelfde therapeut. Ook als u een tijdje niet bij ons bent geweest, kunt u vragen naar uw vertrouwde therapeut. Doordat u snel op uw gemak bent bij de therapeut die u kent en vertrouwt, kunnen sneller resultaten geboekt worden in het teken van uw herstel. Wanneer een andere therapeut door een specialisatie beter bij u past op dat moment, zal dit met u besproken worden.

 

Tarievenlijst 2024

Een fysiotherapeutisch consult en behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits u voldoende aanvullend verzekerd bent. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben dan gelden de volgende praktijk tarieven.

Kwaliteit

Fysiotherapie Langeveld biedt zorg die voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. De zorg is klantgericht en wordt constant geëvalueerd en verbeterd. Evalueren doen we samen met patiënten tijdens de behandeling, maar bijvoorbeeld ook door het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek. Het behandelaanbod en de dienstverlening worden jaarlijks doorgelicht en waar nodig verbeterd. Zorg en dienstverlening worden zoveel mogelijk afgestemd op de wensen en specifieke problemen van patiënten. Wij zien de patiënt als een actieve deelnemer in de diagnostiek, de behandeling én in het continu verbeteren van de kwaliteit.

Consumer Quality Index (CQ-index)

Sinds 2012 worden door zorgverzekeraars middels een meetmethode klantervaringen (onze patiënten) opgetekend via CQ-index vragenlijsten. Deze zijn destijds opgesteld door drie partijen: zorgverzekeraars, zorgaanbieders en patiëntenverenigingen. Het Centrum Klantervaringen Zorg (CKZ) houdt toezicht op de wetenschappelijke kwaliteit van de vragenlijst. De vragenlijsten worden verzonden naar willekeurig gekozen verzekerden die net een behandeling hebben gehad en vormen zo een representatieve steekproef. De vragenlijsten bestaan voor het grootste deel uit ervaringsvragen, omdat alle partijen willen weten wat de patiënt van de geleverde zorg vond.

Elk jaar volgt voor de praktijk hieruit een beoordeling. Voor ons was deze over 2015: ……

Wij doen ook mee aan de CQ-index, omdat:

  • het ons aangrijppunten verschaft voor verbetering van onze kwaliteit;
    • we op die manier de kwaliteit van onze praktijk kunnen (laten) vergelijken met de gemiddelde kwaliteit van andere eerstelijns praktijken (benchmark);
    • op deze manier onze kwaliteit transparant is voor derden (overheid, zorgverzekeraars, beroepsorganisatie, patiëntenverenigingen en patiënten).

Op Zorgkaart Nederland, www.zorgkaartnederland.nl, kunt u uw waardering voor onze praktijk kenbaar maken.

07-04-2019

Op zondag 7 april 2019 is onze collega René Reinerink, ‘Speedy’, totaal onverwacht overleden. Een grote persoonlijkheid, een gepassioneerd fysiotherapeut, een uniek mens. Zijn kennis en humor maakten hem een uitzonderlijke fysiotherapeut en een hele prettige collega. Wat zullen wij hem missen!

Wij willen iedereen bedanken voor alle steun, in welke vorm dan ook, die wij hebben ontvangen na het overlijden van René. Ondanks het grote gemis geeft het een goed gevoel dat zoveel mensen hem een warm hart toedragen. Wij proberen de draad weer op te pakken en doen ons best om iedereen zo goed mogelijk op te vangen.